Mistä minut tavoitat?

 Olen sosiologi (VTT). Yrittäjänä annan ohjaajille, opettajille ja opiskelijoille koulutusta metodologiasta, opinnäyteteiden ohjaamisesta, työelämän tutkimusavusteisesta kehittämisestä (erityisesti alueosaamisen vahvistaminen), tasa-arvosuunnitelmien tekemisestä, tasa-arvotyöstä ja yhdenvertaisuudesta sekä seksuaalikasvatuksesta.

Minut tavoittaa päivittäin osoitteesta hannavilkka@me.com

 Tarvitsetko opinnäytetyöhön lisäohjausta? Toivotko pystyväsi osoittamaan opinnäytetyölläsi osaamisesi? Askarruttaako aineiston kerääminen? Teoreettinen viitekehys? Analysointi? Opinnäytetyön rakenne ja johdonmukaisuus? Tai toiminnallisen opinnäytetyön ratkaisut ja niiden perustelu?

Lomakkeen ohjauspalveluuni ja toimintaohjeet löydät yritykseni sivulta http://sofia@vilkka.fi

Julkaisut.Vilkka

Opetusansiot.Vilkka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.